Authentic workwear

Werkbroek met kniestukken kopen?

Wilt u een werkbroek met kniestukken kopen die een lange tijd meegaat? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Vilvoorde! Bij Wolfline Werkkledij zijn we uw specialist ter zijde op vlak van veiligheidsschoenen, werkkledij en andere toebehoren. Wij komen tegemoet aan de kwaliteitseisen van de vakman en zo kunnen wij uw sector het juiste antwoord bieden. Voor meer specifieke informatie kan u steeds onze vestiging in Vilvoorde bezoeken of een kijkje nemen op onze website. Wij helpen u graag verder!

Het assortiment

Naast het aankopen van een werkbroek met kniestukken kan u ook voor verschillende andere producten bij ons terecht. In volgende opsomming maakt u kennis met een greep uit ons assortiment:

  • Soft shell Winterjacket;
  • Polar Fleeces;
  • Soft shell Jacket;
  • Veiligheidsschoenen;
  • Soft shell Bodywarmer;
  • Accessoires;

In onze vestiging en bij onze verdelers kan u deze en nog vele andere producten terugvinden.

Over Wolfline

We zijn een ervaren speler op de markt, als sinds 1993 voorzien we de sector van innovatieve werkkledij. We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van onze producten, dit is noodzakelijk om steeds betere kledij af te kunnen leveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen. Met een werkbroek met kniestukken van Wolfline bent u beschermd tegen alle mogelijke risico’s die u kan tegenkomen in uw sector. Wij staan garant voor uw veiligheid op de werkvloer.

Bezoek onze webshop!

Wilt u zich een werkbroek met kniestukken aanschaffen van een zeer goede kwaliteit? Bezoek dan vandaag nog onze webshop en bekijk ons uitgebreid aanbod aan werkkledij. Voor specifieke vragen of meer informatie kan u ook steeds contact opnemen via het contactformulier. Het gehele team van Wolfline helpt u graag verder bij het maken van uw keuze.