Authentic workwear

Makkelijk en goedkoop lichte veiligheidsschoenen bestellen bij Wolfline!

Wolfline, uw specialist voor lichte veiligheidsschoenen in de regio Vlaanderen We bieden u een uitgebreid assortiment van werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u specifieke vragen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Uw speciaalzaak voor veiligheidsschoenen

Wij geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Maak alvast kennis met ons assortiment:

  • Soft shell Jacket;
  • Soft shell Bodywarmer;
  • Polar Fleeces;
  • Accessoires;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Veiligheidsschoenen;

In onze vestiging en bij onze verdelers kan u deze en nog vele andere producten terugvinden.

Onze dienstverlening

Als sinds 1993 brengen we innovatieve werkkleding op de markt. We zijn steeds bezig met het verbeteren van onze producten. Dit is noodzakelijk om steeds betere kledij af te kunnen leveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen.

Met werkkledij van Wolfline bent u dus beschermd tegen alle mogelijke risico’s die u kan tegenkomen in uw sector. Wij staan in voor uw veiligheid op de werkvloer. Uw werkkleding is ons vak!

Bezoek onze gebruiksvriendelijke webshop

Ben u langer op zoek naar lichte veiligheidsschoenen en verwacht u zich aan een optimale kwaliteit? Maak dan kennis met Wolfline Werkkledij. Ons hele team staat steeds klaar om u verder te helpen met de nodige kennis van zaken. Neem contact op via het contactformulier of bezoek onze webshop voor meer informatie.