Authentic workwear

Online werkkleding kopen?

Wilt u online werkkleding kopen en er zeker van zijn dat het voldoet aan alle kwaliteitseisen? Bezoek dan onze gebruiksvriendelijke en eenvoudige website! Bij Wolfline Werkkledij zijn we uw specialist ter zijde voor werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Wij willen tegemoet komen aan de kwaliteitseisen van de vakman en zo uw sector het juiste antwoord bieden.

Over ons

Met werkkledij van Wolfline bent u steeds beschermd tegen alle mogelijke risico’s die u kan tegenkomen in uw sector. Wij staan in voor uw veiligheid op de werkvloer. Als sinds 1993 brengen we innovatieve werkkleding op de markt. We zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze producten, dit is noodzakelijk om steeds betere kledij af te kunnen leveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen.

Het aanbod

U kan bij ons terecht voor een zeer uiteenlopend aanbod van werkkledij en toebehoren. In volgende opsomming ziet u een greep uit ons assortiment:

  • Accessoires;
  • Polar Fleeces;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Soft shell Bodywarmer;
  • Soft shell Jacket;
  • li>Veiligheidsschoenen;

In onze vestiging, op onze webshop en bij onze verdelers kan u deze en nog vele andere producten terugvinden.

Bezoek onze webshop!

Wilt u heel eenvoudig, zonder veel tijd te verliezen online werkkleding kopen? Bezoek dan vandaag nog onze webshop en werp een blik op ons uitgebreid assortiment. Voor specifieke vragen of meer informatie kan u ook steeds contact op nemen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder bij het maken van uw keuze.