Authentic workwear

Wolfline Werkkleding

Wij staan in voor uw veiligheid op de werkvloer. Uw werkkleding is ons vak! Al sinds 1993 is Wolfline een gevestigde waarde op de markt. Door de jaren heel is het bedrijf zich gaan specialiseren in werkkleding voor de bouwsector. Wolfline brengt steeds vernieuwende werkkleding op de markt die aan alle industriële kwaliteitseisen voldoet. Door steeds te blijven vernieuwen kan Wolfline zijn klanten een verhoogd werkcomfort garanderen. Een nieuwe overall nodig? Op zoek naar nieuwe werkkleding? Maak kennis met Wolfline!

Onze webshop

In slechts enkele muisklikken kan u kan u kennis maken met ons assortiment aan werkkleding. Zo kan u geheel eenvoudig een nieuwe overallof werkbroek bestellen die over enkele dagen bij u thuis wordt geleverd. Heeft u vragen over ons assortiment? Laat een bericht achter op het contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Het uitgebreide assortiment

Naast een overall kan u bij Wolfline werkkleding ook vele andere producten terugvinden. In onderstaande opsomming maakt u kennis met het assortiment:

  • Accessoires;
  • Soft shell Jacket;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Polar Fleeces;
  • Veiligheidsschoenen;
  • Soft shell Bodywarmer;

Kom langs in onze vestiging of bij een van onze verdelers en maak kennis met het volledige assortiment!

Bestel uw overall online bij Wolfline

Wilt u vandaag nog een overall bestellen bij Wolfline werkkleding? Bezoek dan onze webshop en geniet van onze klantenservice. Voor specifieke vragen of meer informatie kan u ook steeds contact op nemen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!