Authentic workwear

Op zoek naar schoenen met een stalen tip?

Wilt u op een eenvoudige manier schoenen met stalen stip bestellen? Maak dan kennis met onze recent vernieuwde webshop. Bij Wolfline Werkkledij zijn we uw specialist op vlak van werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. In enkele muisklikken kan u al werkschoenen bestellen, daarna zorgen wij voor een optimale service en levering. Heeft u vragen over ons assortiment of over onze dienstverlening? Aarzel dan niet, wij helpen u graag verder!

Het aanbod van Wolfline

Naast Schoenen met stalen tip kan u ook vele andere producten bij ons verkrijgen. In onderstaande opsomming maakt u kennis met ons assortiment van werkkledij:

  • Soft shell Jacket;
  • Accessoires;
  • Soft shell Bodywarmer;
  • Polar Fleeces;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Veiligheidsschoenen;

Kom langs in onze vestiging of bij een van onze verdelers en maak kennis met het volledige assortiment!

Onze dienstverlening

Met werkkledij van Wolfline bent u beschermd tegen alle mogelijke risico’s die u kan oplopen in uw sector. Wij staan in voor uw veiligheid op de werkvloer. Uw werkkleding is ons vak!

Als sinds 1993 brengen we vernieuwende werkkleding op de markt die aan alle industriële kwaliteitseisen voldoet. We houden ons steeds bezig met de verbetering van onze producten. Dit is noodzakelijk om steeds betere kledij af te kunnen leveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen. Wij zijn een kwalitatieve fabrikant van Schoenen met stalen tip, aarzel dus niet om een bestelling te plaatsen op onze nieuwe webshop!

Bestel uw werkschoenen online bij Wolfline

Wilt u vandaag nog uw schoenen met stalen neus bestellen? Bezoek dan de webshop van Wolfline en geniet van een optilmale service. Voor specifieke vragen of meer informatie kan u ook steeds contact op nemen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!