Authentic workwear

Op zoek naar Softshell werkkleding?

Wilt u Softshell werkkleding kopen om beschermd te zijn tegen alle risico’s die u tegenkomt in de bouw? Dan bent u bij Wolfline aan het juiste adres! We beschikken over een uitgebreid assortiment van werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Wij zin al sinds 1993 een vaste waarde in de sector en staan bekend voor onze klantvriendelijkheid en service. Aarzel dus niet en neem contact op voor meer informatie!

Ons assortiment

Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar Softshell werkkleding , maar ook voor vele andere producten kan u bij ons terecht:

  • Veiligheidsschoenen;
  • Soft shell Jacket;
  • Polar Fleeces;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Soft shell Bodywarmer;
  • Accessoires;

Wij verwelkomen u graag in onze vestiging in Vilvoorde voor persoonlijk advies en een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle werkkleding en benodigdheden. Bovendien kan u ook een blik werpen op onze website voor meer informatie!

Over ons

Wij zijn steeds bezig met de verbetering van onze kledij. Het is zeer belangrijk steeds het assortiment aan te passen aan de veranderende omstandigeden. Zo kunnen we u steeds betere kledij afleveren en uw werkcomfort garanderen. Wij doen waar we goed in zijn sinds 1993 en weten uit ervaring dat elke sector andere eisen stelt aan werkkleding. Neem een kijkje op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak kennis met het Wolfline team!

Bent u op zoek naar werkkledij voor in de bouw en verwacht u zich aan optimale kwaliteit? Maak dan kennis met Wolfline Werkkledij. Ons ervaren team staat steeds klaar om u verder te helpen en u van advies te voorzien. Neem contact op via het contactformulier of bezoek onze webshop voor meer informatie.