Authentic workwear

Uw veiligheidsschoenen van klasse s1, s2 & s3 bestellen bij Wolfline!

Wilt u op een eenvoudige manier uw veiligheiddschoenen s1 s2 s3 bestellen? Maak dan kennis met onze gebruiksvriendelijke webshop. Bij Wolfline Werkkledij zijn we uw specialist ter zijde voor werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Wij willen tegemoet komen aan de kwaliteitseisen van de vakman en zo uw sector het juiste antwoord bieden. In enkele muisklikken kan u al uw werkschoenen bestellen, daarna zorgen wij voor een optimale service en levering. Heeft u vragen over ons assortiment of over onze dienstverlening? Wij helpen u graag verder!

Het aanbod

Naast veiligheidsschoenen van klasse s1, s2 & s3 kan u ook vele andere producten bij ons online bestellen. Maak kennis met ons assortiment:

  • Polar Fleeces;
  • Veiligheidsschoenen;
  • Accessoires;
  • Soft shell Bodywarmer;
  • Soft shell Jacket;
  • Soft shell Winterjacket;

In onze vestiging en bij onze verdelers kan u deze en nog vele andere producten terugvinden.

Onze dienstverlening

Als sinds 1993 brengen we innovatieve werkkleding op de markt. We zijn steeds bezig met het verbeteren van onze producten. Dit is noodzakelijk om steeds betere kledij af te kunnen leveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen.

Met werkkledij van Wolfline bent u dus beschermd tegen alle mogelijke risico’s die u kan tegenkomen in uw sector. Wij staan in voor uw veiligheid op de werkvloer. Uw werkkleding is ons vak!

Bestel uw veiligheidsschoenen online bij Wolfline

Wilt u vandaag nog uw veiligheidsschoenen bestellen? Bezoek dan de webshop van Wolfline en geniet van een optimale service. Voor specifieke vragen of meer informatie kan u ook steeds contact op nemen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!