Authentic workwear

Werkbroek met kniebeschermers

Wilt u werkbroeken met kniebeschermers kopen die hoog scoren op vlak van veiligheid en comfort? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Vilvoorde! Bij Wolfline Werkkledij zijn we uw specialist ter zijde op vlak van veiligheidsschoenen, werkkledij en andere toebehoren. Wij komen tegemoet aan de kwaliteitseisen van de vakman en zo kunnen wij uw sector het juiste antwoord bieden. Voor meer specifieke informatie kan u steeds onze vestiging in Vilvoorde bezoeken of een kijkje nemen op onze website. Wij helpen u graag verder!

Maak kennis met Wolfline

Wilt u zich enkele werkbroeken met kniebeschermers aanschaffen? Maak dan kennis met Wolfline! Wij staan in voor uw veiligheid op de werkvloer. Uw werkkleding is ons vak!

Al sinds 1993 zijn we een gevestigde waarde op de markt. Door de jaren heel is het bedrijf zich gaan specialiseren in werkkleding voor de bouwsector. Wolfline brengt steeds vernieuwende werkkleding op de markt die aan alle industriële kwaliteitseisen voldoet. Zo kunnen we onze klanten een verhoogd werkcomfort garanderen. U kan bij Wolfline Werkkledij terecht voor werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Vul ons contactformulier in!

Ons aanbod

Naast werkbroeken met kniebeschermers kan u ook vele andere producten bij ons aankopen. Maak kennis met ons assortiment:

  • Soft shell Jacket;
  • Veiligheidsschoenen;
  • Accessoires;
  • Polar Fleeces;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Soft shell Bodywarmer;

Bezoek onze webshop!

Wolfline Werkkledij is uw fabrikant van werkkledij voor de bouwsector en aanverwante sectoren. U kan bij Wolf line Werkkledij terecht voor werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Op zoek naar werkbroeken met kniebeschermers? Plaats dan vandag nog uw bestelling op onze webshop. U kan steeds contact opnemen via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder!