Authentic workwear

Op zoek naar werkkledij in Antwerpen?

Wilt u kwaliteitsvolle werkkledij kopen in de regio Antwerpen ? Dan bent u bij Wolfline aan het juiste adres! We beschikken over een uitgebreid assortiment van veiligheidsschoenen, werkkledij en andere accessoires. Heeft u specifieke vragen over ons assortiment? Neem dan contact op voor meer informatie!

Welkom bij Wolfline!

Wij doen al waar we goed in zijn sinds 1993 en weten uit ervaring dat elke sector andere eisen stelt aan werkkleding. We voeren steeds nieuwe aanpassingen uit om onze kledij te verbeteren. Dit is noodzakelijk om steeds betere kledij te kunnen afleveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen. Uw werkkleding is ons vak !

Uitgebreid assortiment van werkkledij

Wij zijn uw speciaalzaak voor werkkledij in de regio Antwerpen en delen graag ons advies met u. Maak kennis met ons assortiment:

  • Soft shell Winterjacket;
  • Accessoires;
  • Soft shell Jacket;
  • Veiligheidsschoenen;
  • Soft shell Bodywarmer;
  • Polar Fleeces;

Wij nodigen u uit in onze vestiging in Antwerpen voor persoonlijk advies op maat. Zo kan u kennis maken met ons uitgebreid assortiment van werkkledij en benodigdheden. Ook onze gespecialiseerde verdelers helpen u graag verder.

Bezoek onze webshop!

Wolfline is uw fabrikant van werkkleding voor de schilder, stucadoor en bouw. Bezoek onze vestiging in de regio Antwerpen en maak vandaag nog kennis met ons uitgebreid assortiment van werkkledij . Ons hele team staat steeds klaar om u verder te helpen met de nodige kennis van zaken. Neem contact op via het contactformulier of bezoek onze webshop voor meer informatie.