Authentic workwear

Op zoek naar werkkleding voor in de bouw?

Wilt u kwaliteitsvolle werkkleding kopen voor in de regio Limburg ? Dan bent u bij Wolfline aan het juiste adres! We beschikken over een zeer uiteenlopend aanbod van accessoires, werkkledij en veiligheidsschoenen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u specifieke vragen? Aarzel dan niet en bezoek onze webshop!

Over ons

We voeren steeds nieuwe aanpassingen uit om onze kledij te optimaliseren. Dit is noodzakelijk om steeds betere kledij te kunnen afleveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen. Wij doen waar we goed in zijn sinds 1993 en weten uit ervaring dat elke sector andere eisen stelt aan werkkleding.

Wat kan u van ons verwachten?

Wolfline beschikt over een uitgebreid team van ervaren specialisten die u graag verder helpen bij uw zoektocht naar werkkledij in de regio Limburg . Voor volgende producten kan u bij ons terecht:

  • Soft shell Bodywarmer;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Veiligheidsschoenen;
  • Accessoires;
  • Polar Fleeces;
  • Soft shell Jacket;

Wij verwelkomen u graag in onze vestiging in Vilvoorde voor persoonlijk advies en een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle werkkleding en benodigdheden. Ook onze gespecialiseerde verdelers helpen u graag verder.

Bezoek onze webshop!

Bent u op zoek naar werkkledij voor in de bouw en verwacht u zich aan optimale kwaliteit? Maak dan kennis met Wolfline Werkkledij. Uw specialist voor advies op maat. Ons hele team staat steeds klaar om u verder te helpen met de nodige kennis van zaken. Neem contact op via het contactformulier of bezoek onze webshop voor meer informatie.