Authentic workwear

Werkkledij Oost-Vlaanderen

Wilt u kwaliteitsvolle werkkledij kopen voor in de bouw>? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Oost-Vlaanderen . Het team van Wolfline is gespecialiseerd en voorziet u van een antwoord op al uw vragen. We beschikken over een uitgebreid assortiment van werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Neem vandaag nog contact met ons op!

Ons assortiment

Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar werkkledij in de regio Oost-Vlaanderen , maar ook volgende producten behoren tot ons assortiment:

  • Soft shell Winterjacket;
  • Polar Fleeces;
  • Veiligheidsschoenen;
  • Accessoires;
  • Soft shell Bodywarmer;
  • Soft shell Jacket;

Wij heten u graag welkom in onze vestiging in Oost-Vlaanderen voor advies op maat en een uitgebreid aanbod van kwaliteitsvolle werkkleding en benodigdheden.

Onze manier van werken

Wij doen waar we goed in zijn sinds 1993 en weten uit ervaring dat elke sector andere eisen stelt aan werkkleding. We zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en aanpassingen om onze kledij te optimaliseren. Dit is noodzakelijk om steeds betere kledij te kunnen afleveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen.

Contacteer ons!

Wolfline Werkkledij in Vilvoorde is uw fabrikant van werkkledij voor de bouwsector en aanverwante sectoren in de regio Oost-Vlaanderen . Wij staan steeds klaar om u verder te helpen met de nodige kennis van zaken. Contacteer ons via het contactformulier en breng een bezoek aan onze webshop!