Authentic workwear

Op zoek naar werkkleding voor in de bouw?

Welkom bij Wolfline, uw fabrikant van werkkleding voor de schilder, stucadoor en bouw. Wij zijn al jarenlang uw speciaalzaak voor werkkledij in de regio Vilvoorde . We willen tegemoet komen aan de kwaliteitseisen van de vakman en uw sector het juiste antwoord geven. Aazel dus niet om contact op te nemen voor meer informatie!

Online werkkledij

Bent u opzoek naar werkkledij in de regio Vilvoorde ? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment:

  • Accessoires;
  • Veiligheidsschoenen;
  • Soft shell Jacket;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Polar Fleeces;
  • Soft shell Bodywarmer;

Kom een kijkje nemen in onze vestiging in Vilvoorde voor persoonlijk advies op maat. Wij hebben kennis van zaken en willen onze ervaring graag met u delen. Bovendien kan u ook contact opnemen met onze gespecialiseerde verdelers .

Wij zijn wij?

In de bouwsector staat Wolfline gekend als vaste waarde van kwalitatieve bedrijfskledij. Wij doen waar we goed in zijn sinds 1993 en weten uit ervaring dat elke sector andere eisen stelt aan werkkleding. Daarom is ons team steeds opzoek naar nieuwe mogelijkheden om het assortiment van werkkledij verder te optimaliseren. Alleen zo kunnen we u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen.

Neem contact op met Wolfline Werkkledij

Wilt u werkkledij kopen in de regio Vilvoorde ? Bezoek dan vandaag nog de website van Wolfline! Voor specifieke vragen of meer informatie kan u ook steeds contact op nemen via het contactformulier. Het gehele team van Wolfline helpt u graag verder bij het maken van uw keuze.