Authentic workwear

Op zoek naar werkkleding voor in de bouw?

Wilt u kwaliteitsvolle werkkleding kopen voor in de bouw ? Dan bent u bij Wolfline aan het juiste adres! We beschikken over een uitgebreid assortiment van werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u specifieke vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Ons assortiment

Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar werkkleding voor in de bouw , maar ook volgende producten behoren tot ons assortiment:

  • Veiligheidsschoenen;
  • Polar Fleeces;
  • Soft shell Jacket;
  • Accessoires;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Soft shell Bodywarmer;

Wij verwelkomen u graag in onze vestiging in Vilvoorde voor persoonlijk advies en een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle werkkleding en benodigdheden. Ook onze gespecialiseerde verdelers helpen u graag verder.

Over Wolfline

Wij doen waar we goed in zijn sinds 1993 en weten uit ervaring dat elke sector andere eisen stelt aan werkkleding. We voeren steeds nieuwe aanpassingen uit om onze kledij te optimaliseren. Dit is noodzakelijk om steeds betere kledij te kunnen afleveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen.

Bezoek onze webshop!

Bent u op zoek naar werkkledij voor in de bouw en verwacht u zich aan optimale kwaliteit? Maak dan kennis met Wolfline Werkkledij. Ons hele team staat steeds klaar om u verder te helpen met de nodige kennis van zaken. Neem contact op via het contactformulier of bezoek onze webshop voor meer informatie.