Authentic workwear

Op zoek naar een witte schildersbroek?

Wilt u een witte schildersbroek kopen ? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Vilvoorde! Bij Wolfline Werkkledij zijn we uw specialist ter zijde voor werkkledij, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Wij willen tegemoet komen aan de kwaliteitseisen van de vakman en zo uw sector het juiste antwoord bieden. Voor meer specifieke informatie kan u steeds onze webshop bezoeken of langskomen in onze vestiging in Vilvoorde. Wij helpen u graag verder!

Over Wolfline

Als sinds 1993 brengen we innovatieve werkkleding op de markt. We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van onze producten, dit is noodzakelijk om steeds betere kledij af te kunnen leveren en u een verhoogd werkcomfort te kunnen garanderen.Met werkkledij van Wolfline bent u dus beschermd tegen alle mogelijke risico’s die u kan tegenkomen in uw sector. Wij staan in voor uw veiligheid op de werkvloer.

Het aanbod

Naast het kopen van een witte schildersbroek kan u ook voor verschillende andere producten bij ons terecht. In volgende opsomming ziet u een greep uit ons assortiment:

  • Polar Fleeces;
  • Soft shell Jacket;
  • Soft shell Bodywarmer;
  • Soft shell Winterjacket;
  • Veiligheidsschoenen;
  • Accessoires;

In onze vestiging en bij onze verdelers kan u deze en nog vele andere producten terugvinden.

Bezoek onze webshop!

Wilt u een witte schildersbroek kopen die aan alle kwaliteitseisen voldoet? Bezoek dan vandaag nog onze webshop en werp een blik op ons uitgebreid assortiment. Voor specifieke vragen of meer informatie kan u ook steeds contact op nemen via het contactformulier. Het gehele team van Wolfline helpt u graag verder bij het maken van uw keuze.